عنوان   | قیمت واحد   | تعداد   | حذف

مشاهده سبد خرید
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

تایید

مجله اینترنتی وبلایت زندگی در شرایط سخت

مجمـــــــــــــــــــــــــــــــــــوعه فــــــــــــــــــــــروشــــــــــــــــگاه هـای آنلاین وبلایت

وابستگی به ماکارونی

| شنبه | 1396/04/05 | 09:30 | شماره ی دوم

پسندیدم

نپسندیدم

0

تعداد نمایش

69

به اشتراک بگذاریم

 

 

 

 

 

مادرم می گوید : اولین باری که ماکارونی خوردم در مدرسه بود

 در جشنی که برای پایان سال ، گرفته بودند

دیدن رشته های زرد رنگ در ظرف های کوچک ؛ آنقدر برایم دلنشین بود

که تا به خانه برگشتم به مادر بزرگت گفتم : امشب ماکارونی درست کن

پاسخ مادربزرگ هم در نوع خود جالب بود : چی هست ؟!!

 

ماکارونی سال 1313 به ایران وارد شد

آن هم نه برای مصرف عموم ،

 صرفا برای سفارت خانه ها و خارجی های مقیم ایران

روزانه 20 تا 30 کیلوگرم ، برای مصرف اختصاصی

اما به مرور ایرانی های در ارتباط با سفارت هم ، دلشان خواست و ...

رشته های ماکارونی به عنوان یک غذای فانتزی به زندگی مردم کشیده شد

 

استقبال ازماکارونی و مصرفش به حدی زیاد بود که حتی تا سالهای انتهای جنگ  ،

جزو کالاهایی بود که  وارد می کردیم و به خارجی ها ، وابسته بودیم  تا ...

جامعه شناسان ، پدیده های این چنین را اشاعه فرهنگی می نامند

انتقال آداب و فرهنگ از کشوری به کشور دیگر

مثل داستان بلند ماکارونی

از تولید روزانه 30 کیلوگرم به 560000 تن !!!

و حالا ، صادرات به 80 کشور دنیا

اشاعه می تواند هویت جدیدی به فرهنگ ملتها بدهد

 

در جهت مثبت یا منفی !!

 

برای مشاهده محتوای هر بخش روی آیکون آن کلیک فرمائید

برچسب ها :

نظر به صورت خصوصی ارسال شود.