رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

تایید

مجله اینترنتی وبلایت زندگی در شرایط سخت

مجمـــــــــــــــــــــــــــــــــــوعه فــــــــــــــــــــــروشــــــــــــــــگاه هـای آنلاین وبلایت

وابستگی به ماکارونی

| شنبه | 1396/04/05 | 09:30 | شماره ی دوم

پسندیدم

نپسندیدم

0

تعداد نمایش

169

به اشتراک بگذاریم

 

 

 

 

 

مادرم می گوید : اولین باری که ماکارونی خوردم در مدرسه بود

 در جشنی که برای پایان سال ، گرفته بودند

دیدن رشته های زرد رنگ در ظرف های کوچک ؛ آنقدر برایم دلنشین بود

که تا به خانه برگشتم به مادر بزرگت گفتم : امشب ماکارونی درست کن

پاسخ مادربزرگ هم در نوع خود جالب بود : چی هست ؟!!

 

ماکارونی سال 1313 به ایران وارد شد

آن هم نه برای مصرف عموم ،

 صرفا برای سفارت خانه ها و خارجی های مقیم ایران

روزانه 20 تا 30 کیلوگرم ، برای مصرف اختصاصی

اما به مرور ایرانی های در ارتباط با سفارت هم ، دلشان خواست و ...

رشته های ماکارونی به عنوان یک غذای فانتزی به زندگی مردم کشیده شد

 

استقبال ازماکارونی و مصرفش به حدی زیاد بود که حتی تا سالهای انتهای جنگ  ،

جزو کالاهایی بود که  وارد می کردیم و به خارجی ها ، وابسته بودیم  تا ...

جامعه شناسان ، پدیده های این چنین را اشاعه فرهنگی می نامند

انتقال آداب و فرهنگ از کشوری به کشور دیگر

مثل داستان بلند ماکارونی

از تولید روزانه 30 کیلوگرم به 560000 تن !!!

و حالا ، صادرات به 80 کشور دنیا

اشاعه می تواند هویت جدیدی به فرهنگ ملتها بدهد

 

در جهت مثبت یا منفی !!

 

0:00
0:00

برای مشاهده محتوای هر بخش روی آیکون آن کلیک فرمائید

برچسب ها :

نظر به صورت خصوصی ارسال شود.